Nyomtatás

A TEST-VÉR Egészségpénztár intézkedései az új koronavírus miatt.

kedd, 17 március 2020 12:36

Egészségpénztárunk az aktuális járványügyi helyzetben is igyekszik ellátni feladatait, eddig sem az ügyvitelt, sem a szolgáltatásokat illetően nem történt fennakadás vagy zavaró körülmény.
Szeretnénk ha ez továbbra is így maradhatna, ezért óvintézkedéseket alkalmazunk, mind munkatársaink, mind a szolgáltatásra szorulók érdekében.
Ennek megfelelően kérjük Önöket, hogy személyesen csak a legszükségesebb esetben keressék fel irodánkat (szükség esetén maximum 1 fő kísérettel előzetes bejelentkezés után).
Amennyiben légúti, illetve fertőző betegség tüneteit érzékeli magán (láz, köhögés, légszomj, torokfájás, orrdugulás stb.) vagy betegség gyanúja merül fel, illetve ha Ön az elmúlt 2 hétben külföldön járt, kérjük halassza el a személyes ügyintézést későbbi időpontra.
Telefonon munkaidőben folyamatosan az Ön rendelkezésére állunk.
Ha az új koronavírussal összefüggésben aggasztó tüneteket tapasztal magán, tájékozódjon a teendőkről a következő weboldalon: https://koronavirus.gov.hu/
Adatváltozásaikat kérjük online úton jelentsék be. Kérjük, hogy csak a legszükségesebb esetben küldjenek postai úton levelet. Postafiókunkat egy héten 2 alkalommal ürítjük.

Ha Önnek tervezett műtéti időpontja van, kérjük óvja magát a fertőzés veszélyétől. Mint minden betegségnél, a szóban forgó helyzetben is a legfontosabb a megelőzés a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Operatív Törzs ajánlásaival és előírásaival összhangban.