Tapasztalatok

Pénztártagjaink elégedettsége a mi sikerünk. Olvasson el egy-két tapasztalatot ezen sikertörténetek közül!

A történetem röviden: Egy rutin nőgyógyászati vizsgálat során egy feltételezhető miómát látott az orvosom az ultrahang vizsgálat során. A mérete és a bizonytalan elhelyezkedése miatt MRI vizsgálatot javasolt, ami megerősítette, hogy tovább kell lépni. Ekkor fordultam az Egészségpénztárhoz, hogy segítséget kérjek együttműködő orvost találni. Így nagyon hamar tovább tudtam lépni, néhány hónap múlva pedig megtörtént a műtét is. A rugalmas együttműködés a kórház, az orvosok és az Egészségpénztár között nagyon nagy segítség volt. A sok telefonon történt megnyugtató beszélgetés, az, hogy a műtéthez szükséges eszköz rendelkezésre állt és , hogy az orvosok nagyon korrekten álltak a helyzetemhez, tudom sok sok háttér munkát igényelt. Évek óta tagjai vagyunk a TEST-VÉR Egészségpénztárnak, az egész családommal együtt, de sosem gondoltam, hogy egyszer tényleg szükségem lesz a segítségre. Ezért is nagyon örülök, hogy évekkel ezelőtt meghoztuk ezt a döntést.
F-né B.

Kedves, segítőkész együttműködés min a vérmentőkészülékkel, mind a vérnélküli műtétet vállal orvosok tájékoztatását tekintve. Hálásan köszönöm a segítségüket.
S. Cs.

A szolgáltatásért nagyon hálás vagyok és elégedett, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy a Pénztár tagja legyen és vegye igénybe az alternatív szolgáltatásokat, amennyiben szüksége van rá. Köszönettel:
Kovács Ferencné

Maximálisan elégedet voltam a szolgáltatással és a kiszolgálással. Amire szükségem volt, megkaptam pontosan és gyorsan. Kedvesek és emberségesek a betegekkel méltóságteljesek. Köszönök mindent!
Barát Zoltán

Rendkívüli gyorsasággal intézték szolgáltatásimat. Kiszolgálásuk pozitív. Köszönöm a hozzáállásukat! A gyors segítségüket. Üdvözlettel:
Laklia Lászlóné

Kedves Pénztár! Szeretném megírni a történetemet és kifejezni őszinte köszönetemet és hálámat a pénztár dolgozói felé. Egy vasárnapi eszméletvesztés után mentő szállított a SOTE ügyeletére, ahol megállapították, hogy szívbillentyű cserére van szükségem. Átszállítottak a Gottsegen György Kórházba, ahol a vizsgálatok és az altatóorvossal történt megbeszélés után - miszerint nem fogadok el semmilyen körülmények között vért - egy hét után megtörtént a beavatkozás. Elmondtam, hogy van egy olyan biztosításom, ami az ehhez a műtéthez szükséges bármilyen segítséget megadja. Mivel az operáció utáni laborvizsgálatok alacsony hemoglobin szintet mutattak, jeleztem, hogy van lehetőségem a Pénztáron keresztül EPO injekciót kapni. Az illetékes orvos átküldte a Pénztárnak a labor eredményemet és a pénztárral kapcsolatban álló hematológus értékelte és véleményezte, hogy milyen dózis szükséges. Mivel már péntek délután volt, ezért hívtam a Pénztárt, hogy milyen lehetőség van az EPO eljuttatására. Még be sem fejeztük a beszélgetést, mikor az irodába megjött a futár, hogy szállítsa az EPO-t a kórházba. 1 óra leforgása alatt az injekció már ott volt a kórházban. A szobatársaim is meglepődtek, hogy ilyen van és az egyik le is fényképezte a kártyámat, hogy tudjon informálódni a belépési lehetőség iránt. Nagyon hálás vagyok, hogy sok évvel ezelőtt én is tagja lettem a Pénztárnak és hálás vagyok az ott dolgozóknak, hogy általuk is most már gyógyulófélben vagyok. Nagyon köszönöm, hogy tapasztalhattam, milyen jó, hogy van egy ilyen lehetőség. Mégegyszer köszönöm a gyors segítséget.
R.P.

Gyors reagálás, elérhetőség, segítőkészség – mindent, ami egy ilyen szolgáltatásnál fontos a Test-Vér Egészségpénztár kifogástalanul biztosította a számomra. Hálás köszönet érte!
K.E.

Rendkívül segítőkész, kedves ügyintézés, figyelmesek és empatikusak
P.B.E.

Nagyon szépen köszönjük az egészségpénztár gyors munkáját. A kórházi személyzet – Dr. Takács István professzor úr (hematológus) és asszisztensei – mindig szóvá teszik ezt. Amikor meghallották, hogy még aznap, amikor telefonált megkapjuk az injekciót, ez volt a reagálás: „Ez igen!” Hálásak vagyunk nektek és köszönjük a segítséget!
Név nélkül

T. Egészségpénztár! Nagyon meg vagyok elégedve az Önök gyors és precíz intézkedésükkel, az EPO-val kapcsolatban. Köszönöm szépen!
Név nélkül

Mind a Test-Vér Egészségpénztár intézkedésével, mind a Kórházi ellátással meg voltam elégedve a legmesszebbmenőkig. Maradok tisztelettel, amiért intézkedtek az érdekemben.
Demény Mihályné

Nagyon nagy hálát érzünk a Test-Vér Egészségpénztár kimagasló, lelkiismeretes és önfeláldozó munkájáért, amit értem tettek. 2023.04.20-án csípő protézissel műtöttek.
F. J-né

Nagyon köszönöm, és szívből hálás vagyok a készséges hozzáállásukért, amit megtettek a műtéteimmel kapcsolatban. Két csípőprotézis, majd a szívműtétem mind az Önök segítségét igényelte. Szükségem volt az EPO-ra, és azt a TEST-VÉR Egészségpénztár biztosította is. És hogy csak most jutottam oda, hogy köszönetet mondjak, az azért van, mert a szívműtétem után felfedeztek nálam egy jobb oldali carotis interna 90%-os szűkületet. Amit meg kellett műteni, amiből most lábadozok. Mégegyszer, mindent köszönök.
Zeller Ferencné

Az EPO nagyon gyorsan a rendelkezésünkre lett bocsátva.
Vágó Árpád János

Szeretnék köszönetet mondani a gyors segítségért. Szeptember 10-én befeküdtem a Debreceni Szívsebészetre, de nem tudtak azonnal megműteni, mert az EPO injekciót nem kaptam meg. A professzor telefonált Önöknek, és másnapra ott volt az EPO. Kettőt beadtak, egy napot kihagytak, majd megint megkaptam kettőt. Majd 16-án, műtét után megkaptam az utolsó kettőt. (…) Hálásan köszönöm.
Tózsáné

Több alkalommal is igénybe kellett vennem a szolgáltatásukat. Legutóbb egy Bypass műtétkor, EPO kezelés, vérmentő készülék, amely által 8dl saját vért visszakaphattam. Mindkettő sokat segített fizikailag, lelkileg egyaránt. Tisztelettel köszönöm ezt a lehetőséget, a gyors, pontos, és a nagyon kedves kiszolgálást. Köszönettel:
Szécsi Illésné

Úgy kezdődött a probléma, hogy egyre kevesebbet tudtam enni, és valami kemény részt éreztem a hasamban. Ultrahang, majd CT kimutatta a 25x12x10-es elváltozást. A Békéscsabai kórházba irányítottak kivizsgálásra, de ebbe nem egyeztem bele mert sajnos Békéscsabán nem együttműködőek a vér nélküli alternatív eljárásokat illetően. Mivel mindenképpen műtétre volt szükségem, felhívtuk a TEST-VÉR Egészségpénztárt, hogy segítsenek olyan orvost keresni, aki tiszteletben tartja azt a kívánságomat, hogy semmilyen esetben sem szeretnék vért kapni. (…) a TEST-VÉR biztosító azonnal ajánlott egy anaeszteziológust Orosházán, aki igazán készséges volt. A leletek bemutatása után azonban nem vállalta a kockázatot, és Szegedre irányított minket. Újra felvettük a kapcsolatot a Pénztárral, és Ők Budapesten kerestek és találtak is egy sebész professzort(…), aki hamar, és készségesen fogadott minket. Nov. 28-án megtörtént a műtét. Azóta szépen és gyorsan lábadozom. A szívem tele van hálával, hogy sikerült túljutnom a nehezén vér nélkül, várjuk a szövettant, bízva a jó eredményben. Ezúton szeretnénk megköszönni áldozatkész munkájukat! Együttérzésüket! (…)
Név nélkül

Gyors, kedves kiszolgálás. Bárcsak így működne az élet minden területén a kommunikáció és a kiszolgálás. Csak gratulálni tudok önöknek, és sok sikert kívánok.
Név nélkül

Egy 26 éve történt baleset műtétsorozatának következtében egy 2006-ban beépített térdprotézis elfertőződése miatt, annak - alapjában véve - igen vérigényes műtéti eltávolítása és ellátása a TEST-VÉR Bizt. és az OBSI orvosainak nagyszerű együttműködése révén, vér nélkül, az alkalmazott EPO és vas kezelés mellett, mindvégig szuper vérképpel, gond nélkül sikerült. Hálásan köszönöm a kedves és igen gyors - futárszolgálattal - segítséget! Egy hálás (beteg) pénztártag.
T.Á.

A szolgáltatással teljes mértékig elégedett vagyok. Az ügyintéző nagyon kedves, segítőkész volt. Gyors volt a szolgáltatás biztosítása. Nagyon szépen köszönöm!
Név nélkül

2x-es vesetranszplantált vagyok. Most bypass műtétre készítenek fel, ezért van szükségem műtét előtti EPO kezelésre. Fontos, hogy jó vérképpel rendelkezzek. Nagyon köszönöm a gyors segítséget, hamar megérkezett. És azt a sok-sok segítséget, amit kaptam szóban és tettben is. További jó és sikeres munkát kívánok. Tisztelettel és köszönettel:
Szécsi Illésné Rózsa

A szolgáltatással nagyon elégedett voltam, A TEST-VÉR egészségbiztosító Pénztárral könnyen tudtam a kapcsolatot felvenni és fenntartani. Köszönöm a rugalmas és gyors segítségnyújtást és támogatást!
P.T.

Tisztelt Egészségpénztár! Szeretném a hálámat és köszönetem kifejezni azért, hogy a lehető legjobb sebészt ajánlották dr. Papp Géza személyében, az Uzsoki kórház Onkosebészet mind emberileg, mind szakmailag kiváló főorvosát. Tisztelettel:
Kocsis Istvánné

Tiszta szívből köszönöm a készséges hozzáállásukat, segítőkész közreműködésüket. 28 éve szenvedek reuma artritiszben. 2017.04.03-án volt az első csípőprotézis beültetés, a másik pedig 2018.01.15-én. Az orvos rendelkezésére állt az autotranszfúziós ellátás. 2018.10.26-án és 2019 májusában EPO készítményt kaptam az osteotomia műtétemhez. Hálás szívből köszönöm az önfeláldozó munkájukat és a gyors segítségüket. Erőt és egészséget kívánok Önöknek!
Sz.-né H.A.

2006.06.16-a óta vagyok az Egészségpénztár tagja. Azóta több nagy műtétem volt (pl. csípő, gerinc). Meg vagyok elégedve a szolgáltatással és az ott dolgozó ügyintézők kedves hozzáállásával. Ezúton szeretném megköszönni a kedvességüket.
T.K.-né

2006 január óta vagyok tagja az Egészségpénztárnak. Két autóbalesetet szenvedtem. A Pénztár több alkalommal is segített a műtéteim során. Mindig időben rendelkezésre bocsátották a Cell-savert. Ha kellett, kezelőszemélyzetről is gondoskodtak a gép mellé. Nagyon hálás vagyok, számomra ez több esetben is az életemet mentette meg. Nagyon köszönöm, hogy a Pénztár tagja lehetek.
Márkus Gáborné

Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A tájékoztatással, a kedves segítőkészséggel, a gyorsasággal. Köszönünk szépen mindent!
Volom Istvánné

Tisztelt Test-Vér Egészségpénztár! 2018. januárban volt mióma eltávolító műtétem. Körülbelül 5 éve műtéti javaslattal (zárójelentéssel) irányítottak egy nagyobb város klinikájára súlyos tüneteim miatt. Sajnos éveken át orvostól- orvosig jártam, de érdemben nem segítettek. Tavaly valószínűleg a betegségemből adódóan trombózist kaptam, és az utolsó egy évben duplájára nőtt a miómám. Novemberben végre találtam egy orvost, aki vállalta a műtétet. Először nem akart hallani a vér nélküli műtétről, de amint megmutattam a biztosító szolgáltatásait, akkor azonnal azt mondta, hogy Ligasure eszközt biztosan kér majd. Abban a bizonytalan lelkiállapotban nagyon sokat jelentett a türelmes és kedves hozzáállás, amit Önök tanúsítottak. A laparoscoposnak indult műtétből nyitott hasi műtét lett, mert a mióma eltávolítása mellett még bélösszenövések is voltak. Most lábadozom és megkezdődött a gyógyszeres kezelés is. Köszönöm a lelki és fizikai segítséget.
H.K.

Évek óta tagja vagyok az egészségpénztárnak. Amikor beléptem, akkor még a kölcsönös segítség elvét tartottam szem előtt. Majd az évek alatt többször is kerültem, akár még életveszélyes helyzetbe is. … Az egészségpénztár nagyon rövid idő alatt a kórházba szállította az EPO-t, majd a sikeres műtét és a sepsis túlélésében is segített. … Nagyon szépen köszönöm, hogy minden alkalommal segítségemre siettek, különösebb várakozási idő nélkül! Köszönöm szépen!
Tóth Zsuzsanna

Hemoglobin értékem veszélyes érték alá süllyedt. Vaskezelést kaptam. Később kiderült, hogy rosszindulatú rákos polip van a vakbelemben. Műtét előtt egy hónappal a sebész EPO-t javasolt, amit a Pénztár jóvoltából megkaptam. Köszönettel:
Bodó Barnabásné

2017.09.22-én jobb oldali csípőprotézis beültetés történt. A műtét során konplikáció nem merült fel. Mind az orvosok, mind az ápoló személyzet odaadó munkájukkal kapcsolatosan maximálisan meg vagyok elégedve. Tisztelettel:
Rácz Sándorné

Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok. Jobb csípőprotézis műtéten estem át, és nagyon nagy segítséget jelentett az EPO injekció, mert igen alacsony volt a haemoglobin szintem, és az orvosok nagyon forszírozták a transzfúzió adását. Hálás köszönettel:
D.G-né

Tisztelt Egészségpénztár! A közelmúltban három nagy műtétem volt. Szeretnék köszönetet mondani Önöknek segítőkész munkájukért. Továbbá: Kecskemét: Traumatológia, Dr. Gera László főorvosnak, Miskolc: Idegsebészeti oszt. Dr. Papp Attila főorvos úrnak, Bp. Kékgolyó úti kórház: Dr. Kocsis Ákos főrvos úrnak, mellkas sebészet, lelkiismeretes munkájukért. Tisztelettel:
Zámné Székely Judit

Tiszetlt Pénztár! Hálás köszönettel tartozom Önöknek. Amikor kiderült, hogy műtétre lesz szükségem, Önök javasoltak olyan orvost, aki együttműködő a vér nélküli sebészetben. Ő valóban tiszteletben tartotta a kérésemet, hogy transzfúzió nélkül történjen a műtét. Meg is rendelte Önöktől a megfelelő berendezést és eszközöket, amik segítettek abban, hogy minimális volt a vérzés a műtét során. További sok-sok sikeres együttműködést kívánok Önöknek. Értékelem a munkájukat.
Tóth Istvánné Edit

Tisztelt Test-Vér Egészségpéztár! Kb. 1,5, közel 2 évvel ezelőtt jelentkeztek panaszaim egy nyakon elhelyezkedő cysta miatt, ami folyamatosan begyullasztotta a nyirokcsomóimat, sokszor még a légzésnél is gátolt. Emiatt többször antibiotikum kúrát kellett ismételni, miután a kislányom szoptatását abbahagytam, már muszály volt a műtétet elvégezni (több orvosi tanácsra), de a vérképem nagyon rossz volt, súlyosan vérszegény, többek között. A Test-Vér Egészségpénztárnál tapasztaltam a nagyfokú segítőkészséget, gyorsaságot, precizitást!Az én esetemben haematológiai konzíliumot és Ligasure-t biztosítottak. biztosították. Már régebben a családunkban tapasztaltuk a Pénztár álta nyújtott óriási segítséget, külön szeretném megemlíteni az irodavezető szenzációs hozzáállását, aki minden lépésnél segített lekiismeretes munkájával. (Pl.: telefonos egyeztetés a műtétet végző orvossal, futár küldése a műtéti eszköz átvételéhez.) Üdvözlettel:
Bukovinyi Anikó

Maximálisan meg vagyok elégedve, és nagy hálával köszönöm a segítségüket. Heveny leukémiám van. (2 hete derült ki) A megszokott, OEP által támogatott módot nem tudtam elfogadni, mert vért semmiképpen nem akartam elfogadni. Lelkiismeretes, és nagy tudású orvosaim a nemzetközi esetleírások között találtak az enyémmel megeggyező esetet, melynek mintájára kezelhettek. Ehhez kelletek a Pénztár által biztosított készítmények. További munkájukhoz sok erőt és egészséget kívánok. Hálás köszönettel:
Turcsán Józsefné

2 db ököl nagyságú myoma miatt teljes méh eltávolítást javasolt az orvos, amit a Ligasure eszközzel óhajtott elvégezni (..). Az orvos nehezen, de külső ráhatással megrendelte az eszközt, reggel a műtét napján. 2017.04.27-én 07:00-re az eszköz rendelkezésemre állt, minden akadálymentesen ment, hálás vagyok a TEST-VÉR Egészségbiztosító Pénztárnak, a műtétet követő második viziten a műtéten résztvevő más orvos, személyzet, a betegtársak előtt áradoztak a magas színvonalú eszköz miatt, hogy használhatták. A további napokon többen is érdeklődtek, hogy hogyan kaphattam meg én ezt az eszközt? Ezáltal a műtét által - akikről tudok, mert személyesen adtam felvilágosítást - 5 személy van, aki felkeresi a Pénzárt és talán be is lép. (Remélem igen, mert ezt mondták). Köszönök mindent.
Név nélkül

Nagyon hálás vagyok az Egészségpénztárnak, amiért egy maximálisan együttműködő orvost ajánlott. Felkerestem a Pénztár által ajánlott orvost, mert egy méhszájpolip eltávolításra volt szükségem. A műtét előtt megrendelte a 2. sz. Nőgyógyászati Klinikára a műtéti eszközt és ezzel végezte el a műtétet, minimális vérveszteséggel. Még aznap délután el is hagyhattam a kórházat. Köszönöm szépen az ajánlást és az együttműködést, azt hiszem maradok is a doktor úr betege. Üdvözlettel:
V. E. G.

Nagyon köszönöm a készséges tájékoztatást! Már az első híváskor is megfelelő és precíz válaszokat kaptam. Olyan dolgokra is felhívták a figyelmemet, amit addig nem tudtam és hasznos volt a tanács. Minden ügyintéző kedvesen, udvariasan, nyugodt hangvétellel beszélt velem. A kórházi ellátás, az orvos, a nővérek, csak jókat tudok mondani a tíz nap ápolásról.
Sz.L.

Tisztelt Biztosító! Nagyon szépen köszönöm, hogy támogatták a vérnélküli műtétemet. Nagyon megnyugtató volt, hogy az orvosom közölte velem, hogy a gép időben megérkezett. Köszönöm, hogy hozzájárultak a műtétem vér nélküli biztosításához, és sikeréhez. Köszönöm, hogy továbbra is bízhatok az Önök támogatásában. Tisztelettel:
Vass Anna

Méheltávolítási műtétet végeztek rajtam a II. sz. Nőgyógyászati Klinikán. Az orvosok munkájukkal nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon kedvesek és a legjobb szakemberek, csak ajánlani tudom őket.
Név nélkül

Nem lehet szavakkal kifejezni, milyen nagy segítségnek bizonyult a Pénztár, amikor kiderült a baj. Hihetetlen készséggel segítettek mindenben. Amikor kiderült, hogy a hemoglobinom 76-ra leesett, éppen egy műtét előtt álltam. Már aznap kaptam a Pénztártól EPO-t, és vas injekciókat. Persze az egész nem ért volna semmit, ha nincs aki beadja. A Pénztár ebben is segített. Este 18:00-kor még egyeztettek Dr. Cseke Béla főorvos úrral, aki készségesen vállalta a 13 db vénás injekció beadását. Ezzel az összefogott segítséggel elérték, hogy a hemoglobin értékem 1 hónap alatt 76-ról 136-ra emelkedett meg! Ez tette lehetővé a sürgős nőgyógyászati műtétem végrehajtását. Óriási hála a Pénztár dolgozóinak, akiknek nem a bürokratikus papírmunka, hanem a beteg mielőbbi gyógyulása az első. Ehhez hatalmas segítség azok a professzionális eszközök és szerek, orvosok, amiket/akiket a lehető leggyorsabban bocsátottak rendelkezésre. Hálás köszönet a Pénztárnak és a velük együttműködő orvosi team-nek. Nekik köszönhetően ma már gyógyulófélben vagyok.
C.K.

Szeretnénk megköszönni petefészek daganatos betegségemmel kapcsolatban nyújtott segítségüket. Nagyon hálásak vagyunk, hogy Magyarországon is van egy olyan biztosító, amely a vér nélküli eljárások felé nyújt, ilyen modern és kiemelkedő segítséget. Amikor kapcsolatba léptünk Önökkel, egy óra(!) múlva elkezdődhetett a kórházban az EPO-val a kezelés, majd a vaspótlás is. A vérkép eredmények látványosan javultak a kemoterápia alatt is folyamatosan. Köszönjük szépen a mindig készséges, gyors és alapos segítséget, amit az irodában és telefonon kaptunk folyamatosan.
Köszönettel Szabó Györgyné és családja

Tisztelt Test-Vér Egészségpénztár!
Mély hálával és tisztelettel fejezem ki köszönetem azért a sok-sok segítségért, amelyet az Egészségpénztártól kaptam. Több éven keresztül húzódott a kivizsgálásom, hol szökik a vérem, miért esik le a vas- és a hemoglobin szintem, miért lettem súlyos vérszegény. Számtalanszor a Kórházban vérátömlesztéssel akarták rendezni a vérképemet. Mivel tagja vagyok az Egészségpénztárnak, nagyon sokszor segítettek hozzá a vérmentes készítményekhez, EPO-hoz ill. a vaskészítményhez, hogy mielőbb kicsit jobb állapotba kerüljek. Nekem nem volt orvosom, akit ismerhettem, ahová elmehettem volna a problémámmal, mindig csak a városi kórház sürgősségi osztályán kötöttem ki, aztán tovább a belgyógyászaton, aztán otthonomba.
Az Egészségpénztár segített hozzá, hogy nagyon kedves, nagy tudású, magas színvonalú, felkészült, lelkiismeretes és nagyon jó orvosokat ismerhessek meg. Nagyon köszönöm az Egészségpénztáron keresztül megismert hematológus főorvos úrnak is a segítségét, mivel mindig kedves szavaival támogatott, erőt adott, javaslatot tett a rossz laboreredmények utáni vérmentes készítményekre. Az Egészségpénztár kedves, szerető és tettrekész munkatársa segített olyan közreműködő orvoshoz is eljutnom, aki azon volt, hogy mielőbb kivizsgálják azt, hol veszítem el a vérem. Miután kiderült az, hogy meg kell műteni, segítettek abban is, hogy Budapesten a SOTE I.sz. Sebészeti Klinikáján egy olyan tanár műtsön meg, aki tiszteletben tartja álláspontomat és vállalja az elég alacsony hemoglobin szint melletti műtétemet. A műtétre előjegyeztek 2015. évben a karácsony utáni napra, azonban mégis elhalasztották, mivel addigra megint leromlott a vérkép eredményem, nem voltam műthető állapotban. Az Egészségpénztár kedves dolgozói akkor is gondoskodtak arról, hogy azonnal, már a Klinikáról hazafelé jövet megkaphassam az EPO-t és a vasat. Soha nem mondták, hogy „miért most”?, vagy „nekünk is jár a pihenés, mint másnak”! Ellenkezőleg: mindig azt tapasztaltam, hogy az Egészségpénztár munkatársainak emberséges, kedves, gyors, precíz és segítőkész hozzáállása bátorságot és erőt adott, hogy egyszer talán fel fogok épülni. Mindig éreztem az emberséget, a szakértelmet és a segíteni akarást. Ezek a kiváló tulajdonságok, a hozzáértés, továbbá az Egészségpénztár által kapott életmentő készítmények hatása nemcsak énrám, hanem hozzátartozóim és a környezetem, illetve a kezelő kórházak személyzetének is az elismerését, dicséretét és csodálkozását váltotta ki.
Az Egészségpénztárnak és az önzetlen, kedves dolgozóinak köszönhetem, hogy ismét jó egészségnek örvendhetek, törődésükkel és segítségükkel újra megfelelő értékű a vérképem. Most ősszel egy hirtelen sérvkizáródásom miatt azonnal operálni kellett és semmi gond nem volt. Már lassan elfelejthetem a vas- és EPO készítményeket, amiből nagyon-nagyon sokszor kaptam ahhoz, hogy itt lehessek és ezeket a sorokat leírhassam.
Mindenkinek, aki még nem tagja az Egészségpénztárnak, csak ajánlani tudom, lépjen be. Soha nem tudjuk, mit hoz a holnap, ma még lehet, hogy nincs rá szükség, de holnap arra ébredhetünk, hogy probléma adódott az egészségünkkel. Szívből kívánom, hogy továbbra is ezzel a lelkesedéssel, önzetlenséggel tegyék a mindennapi munkájukat a mi érdekünkben! Ehhez kívánok jó egészséget és kitartást az Egészségpénztár dolgozóinak!
KÖSZÖNÖM AZ ÉLETMENTŐ SEGÍTSÉGET!!!
Rusu Erzsébet

Másodszor vettem igénybe az Egészségpénztár szolgáltatását. Mindkét alkalommal gyors, precíz és rendkívül segítőkész volt a reakció. Mindezekért nagyon hálás vagyok. Külön köszönöm a hematológus főorvos úrnak a rendkívül gyors véleményt, ami helyesnek bizonyult és máris rengeteget javult a vérképem.
Név nélkül

2016. szeptemberében a Kecskeméti Új Megyei Kórház Traumatológiai Osztályán csípőprotézis beültetés műtéten estem át. A főorvos úrral való első találkozásunk meggyőzött arról, hogy a lehető legjobb orvosi ellátásban fogok részesülni vértranszfúzió nélkül. Az egyszerhasználatos orvosi műszerek a műtétem előtt a főorvos úrnál voltak, ami nagyon megnyugtató volt számomra. A műtét alatti vérveszteségem olyan minimális volt, mint egy vérvétel egy laborvizsgálat során. Szövődménymentesen, fertőzések nélkül, 12 nap alatt felerősödtem és hazakerültem. Hálás köszönetet szeretnék mondani a főorvos úrnak és az összes nővérnek, akik a gyógyulásom érdekében mindent megtettek. És köszönet a szakácsoknak, a házias, finom ételekért! A TEST-VÉR Egészségpénztár lelkiismeretes, pontos munkája a kórházakkal és országosan a legjobb hírű szakorvosokkal való szoros együttműködés a pénztártagok számára olyan értékes, mint amikor egy göröngyös területen valaki elegyengeti előttünk az utat. Személyes meggyőződésem, hogy a mi, a pénztártagok, országos viszonytatban a legjobb orvosi ellátásban részesülünk. Hálásan köszönöm az áldozatos munkájukat!
A. J-né Nyírbátor

A munkahelyemen rám dőlt egy többmázsás konténer. Eltört a jobb kezem, mindkét térdemnél szalagszakadások lettek, a medencecsont összetört és szétcsúszott, ezért ezt operációval, két részletben rögzíteni kellett. Még a baleset napján összeállt az orvoscsapat, Budapesten már vártak, műtét alatt nem volt vérveszteség, kaptam EPO-t és vaspótló kezelést. Az orvoscsapattal maximálian meg vagyok elégedve. Az első műtétem után a vérképem tökéletes volt! Életem egyik legjobb döntése volt, amikor a TEST-VÉR Egészségpénztári biztosításomat megkötöttem. Hálás vagyok, hogy pár órán belül megszervezték a szállítást, a műtéteket. Hálás Köszönettel:
Szentesi Pál

Munkájuk gyors, emberbarát. Leukémiás beteg vagyok, amit 2010 márciusában diagnosztizáltak. Különböző kemoterápiákat kaptam, amitől a haemoglobin szintem már jóval 100 alá esett (72). Egyre több helyen lett daganat, ami már a hasüreget is teljesen kitölti. Most, hogy a haemoglobin szintem már csak 62, vasat B12-t, és Retacrit injekciót kaptam, illetve már azt sem. Mivel lelkiismereti okokból nem fogadtam el a vértranszfúziót, így bár az orvos szerint meghosszabbíthatja az életet a Retacrit, de "drága", ezért otthonomba bocsátottak. Özvegy, egyedül élő rokkant vagyok. Köszönöm a gyors segítséget: 23-án kértem és 26-án már megkaptam az EPO-t. Nagy hálával:
Kefei Lászlóné

Tisztelt Biztosító! Műtétemmel kapcsolatos szolgáltatásukkal nagyon meg voltam elégedve, köszönöm a magas szintű kiszolgálást. Tisztelettel:
Kis Sándorné

Krónikus bélgyulladással kerültem be a bajai kórházba. A betegségem miatt súlyos anaemia (vérszegénység) alakult ki nálam. Vértranszfúziót javasoltak a kezelő orvosaim. Ezt hitbéli meggyőződésem miatt nem fogadtam el. Lányom megkérdezte a főorvost, mi a véleménye az EPO adásáról. Elismerte, hogy nagyon jó gyógyszer, ám a kórházban ezt nem adják. Amikor elmondtuk, hogy van biztosításunk egy olyan egészségpénztárnál, ahonnan beszerezhető, nagyon meglepődtek. Egyáltalán nem hallottak még a TEST-VÉR Egészségpénztárról. Kicsit szkeptikusan, de nem viszautasítóan fogadták. Tapasztalhatták a Pénztár részéről mutatott együttműködést, korrekt ügyintézést, ami által remélem, hogy a jövőben nyitottabbak lesznek a hasonló esetekben. A lányom a kórházi adminisztráción hagyta a Pénztár tájékoztató füzetét, örültek az információnak. Az EPO első két adagja után a vérképem rohamosan javult, két nap múlva hazajöhettem. Hálásan köszönöm az áldozatos munkájukat!
Kulisits Lászlóné

Nagyon szépen köszönöm a gyors és hatékony segítséget! Külön köszönet a hematológus főorvos úrnak is, aki már többedszerre segített és adott megoldást a problémáimra. Már sokkal jobban érzem magam, kezdem biztonságban érezni magam, nem úgy mint korábban a rosszullétektől. Köszönettel tartozom az Egészségpénztár minden dolgozójának és főorvos úrnak is! Többszörösen kellett már igénybe vennem a szolgáltatást, akár fizikailag, akár tanácsként, mindig precíz, gyors és alapos segítséget kaptam. Amikor élet halál között voltam, akkor pedig - bár szilveszter éjszaka volt - az EPO gyorsan és rendben megérkezett a i kórházba. Majd amikor a vassal volt problémám a műtét után, akkor a főorvos úr által javasolt gyógyszer volt az ami helyre hozta és stabilan tartotta a vas értéket.
Belépéskor még a kölcsönösség elvét tartva szem előtt léptem be azzal a céllal, gondolattal, hogy nekem nem lesz rá szükségem, de másoknak tudok segíteni, arra álmomban sem gondoltam, hogy mi történik velem és mennyi segítség kellett a pénztártól! Köszönöm, hogy tagja lehetek az ilyen jól működő egészség pénztárnak!
Tisztelettel és köszönettel:
Tóth Zsuzsanna

Tisztelt Pénztár! Maximálisan meg voltam elégedve az Önök által nyújtott segítséggel és a megfelelő orvosválasztással. Köszönettel:
Kiss Aurélné

Tisztelt Egészségpénztár! Régóta tagja vagyok az egészségpénztárnak, először úgy gondoltam, hogy nem lesz a szolgáltatásra szükségem, de az évek alatt többször is szükségesé vált. Minden alkalommal gyors, precíz, alapos segítséget kaptam. Nem bántam meg, hogy beléptem, másnak is ajánlom!
T. Zs.

Laparaszkópiával végzett pyelon plasztikára volt szükség, amihez a beavatkozást végző orvos vérzéscsökkentőket, vérzéscsillapítókat rendelt. A Pénztár biztosította, így a műtét során minden rendben volt. Köszönöm a segítséget.
Név nélkül

Novemberben eltört a jobb térdem a bal oldalán. Vérszegény voltam de a TEST-VÉR Egészségpénztár rengeteget segített, még műtét után is kaptam az EPO-t és a vasat, és ezért nagyon hálás vagyok. Erős tornával sikerült ép lábbal megúsznom ezt az egészet. Hálásan köszönöm a gyors segítséget, maradok tisztelettel:
Hegyiné Marika

A Pénztár nőgyógyászati műtétemhez nyújtott segítséget. Nagyon aggódtam, mert a műtéti időpont előtt a húsvéti ünnepek miatt később tudtam intézkedni. Ennek ellenére minden simán ment. A Pénztár a műtét előtti nap a kórház rendelkezésére bocsátotta a kért Ligasure műtéti eszközt, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy minimális vérveszteséggel történjen meg a műtét. Köszönöm!
Tompos-Horváth Ildikó

Szeretnénk kifejezni köszönetünket és hálánkat azért a segítségért amit a pénztártól kaptunk! Feleségemmel együtt elég régóta tagjai vagyunk a pénztárnak, és eddig is csupa jót hallottunk és tapasztaltunk. Feleségemnek érszűkületet állapítottak meg 2015 februárjában. Sajnos az állapota folyamatosan romlott, mígnem már sebgyógyulási panaszai voltak és a járástávolsága a minimálisra csökkent, azt is fájdalommal tudta megtenni. Szükségessé vált az operáció. Amit nehezített a folyamatában romló vérképe, a cukorbetegsége, az anémiája, és az immunbetegsége...... A vértranszfúziót elutasította, akárcsak a saját tárolt vérének a felhasználását. Ekkor kértük az EPO kezelést. Amitől stabilizálódott a vérképe, majd némi javulás történt. Köszönjük a gyors reagálást és a segítség anyagi részét, ami a számunkra elérhetetlen lett volna a TEST-VÉR pénztár hathatós segítsége nélkül. 2016 március 10.-én megtörtént az operáció. Dr Benkő László adjunktus úr végezte az operációt. Köszönhetően a precíz műtéti technikának és a magas szintű orvosi munkának, minimális volt a vérvesztés és a beavatkozás komplikáció mentes volt. Úgy véljük kiváló munkát végzett. Meg kell említsük, hogy az ápolást végző szakemberek is odaadón végezték munkájukat. Most az otthon melegében lábadozunk. Szeretnénk kifejezni hálánkat, köszönetünket a pénztár munkatársainak, és minden tagjának , hogy segítséget kaptunk a nyomorúság idején! Nem csak az anyagi eszközökért jár a köszönet, hanem az emberségért és azért a hozzáállásért amit tapasztaltunk.
Sz. K. és Sz. K-né

18 éve, a kezdetekben csatlakoztam a TEST-VÉR Egészségpénztárhoz, mert hittem benne, hogy szükség van Magyarországon egy ilyen kezdeményezésre, amely sokakat hozzásegíthet vér nélküli kezelésekhez, hiszen az egészségügyi intézmények még jelenleg is a vérkészítmények használatát preferálják, és egyénileg elég nehéz „kijárni”, hogy akár szóba jöhessenek ilyen (vérkészítmény-mentes) gyógymódok is.
Személy szerint nem volt tervezett műtétem, és egészségügyi problémám sem, de úgy voltam vele, hogy amíg nincs rá szükségem, a tagságom addig is hozzásegíthet másokat, hogy igénybe vegyék a szolgáltatásokat. 2011 óta Angliába dolgozom, de nem láttam rá okot, hogy a tagságomat megszüntessem. Egyéb egészségügyi szűrővizsgálatokat is itthon, a hazalátogatásomkor végeztettem. Így derült ki, hogy több göbből álló mióma alakult ki a méhemben. Bár a hazai orvosi gyakorlatban ez nem feltétlen indokolt volna műtétet, nőgyógyászom, aki a megelőzés híve, javasolta, hogy fontoljam meg az eltávolíttatásukat mielőtt még komolyabb problémát okoznának. Aztán tavaly szeptemberi kontrollviziten határoztam el magam, hogy vágjunk bele. Viszont Angliából megszervezni a műtét időpontját, a szabadságot, és minden egyebet, előkészületet igényelt. Jó előre elkezdtem a szervezést, és végül márciusra lett kitűzve a műtét. Szerencsére a pénztárral való kapcsolatfelvétel, eszközigénylés nagyon egyszerű, elég volt egy telefon és egy email az orvosom részéről. Így nem volt más dolgom, mint „megjelenni” a műtéten. Amikor betoltak a műtőbe, az orvosom megnyugtatott, hogy a Ligasure eszközök rendben megérkeztek, készen állnak.
A műtét rendben lezajlott, és másnap, mikor bejött az orvos, hogy beszámoljon a történtekről, „bevallotta”, hogy élmény volt a Ligasure eszközökkel dolgozni. Ő korábban, mikor Angliában dolgozott már használt ilyen eszközöket, de sajnos a magyar kórházak még nem tartanak ott, hogy bevezessék a használatba. Büszkén feszítettem az ágyamon (már amennyire az öltéseim engedték), hogy ennyiből is előnyösebb a TEST-VÉR tagjaként betegnek lenni. Valamint azt is örömmel is megkönnyebbüléssel nyugtáztam, hogy nem lógnak ki csövek a hasamból, ami ilyen típusú műtéteknél szokásos látvány, amit annak tulajdonítottam, hogy a Ligasure eszközök és az orvosom ügyes kezei tették a dolgukat, minimális vérzést hagyva maguk után. A történetem talán nem különleges és nem egyedi, de pont ez benne a jó, hogy a pénztár dolgozói nemcsak sürgős esetekben, hanem sok-sok rutin műtétnél is gördülékenyen is hatékonyan teszik a dolgukat. Köszönjük!
Judik Barbara

Elégedett voltam, és sok dícséretet kapott a készülék az orvosoktól.
F.-né T.A.

A vese műtétem után 3 évvel 2 nyirokcsomó daganatot találtak a mellkasomban. Egyik a szív melletti aorta íven, másik a tüdőben, az artéria és a véna között. Nyitott mellkasműtétet végzett Dr. Benkő István főorvos úr. Ligasure eszközzel szeretett volna műteni, de a kórházban sajnos nem volt. Bár még sosem csinált ilyet, beleegyezett, hogy felveszi a kapcsolatot a biztosítóval, és megrendelik az eszközt. A véleménye ez volt: "Ilyen jól tájékozott, alapos, kedves, hozzáértő hölggyel még nem találkoztam." Köszönjük, hogy időben, komplikációk nélkül, vér nélkül történhetett a műtét!
S.Sz.

Köszönjük a gyors reagálást és bizalmat, hogy vidékre is azonnal rendelkezésre álltak és már küldték is az EPO készítményt. Nagyon sokat jelentett számunkra a gyógyulás, a megerősödés érdekében. Nagyon köszönjük a készséges hozzáállásukat és hasonló örömöket, és jó egészséget kívánunk
M.-né

Szeretném megköszönni a TEST-VÉR Egészségpénztárnak, hogy az ellátásommal kapcsolatos ügyintézést felvállalta. Műtét napján a vérzéscsillapító eszköz (Ligasure) rendelkezésemre állt. Így a vérveszteség minimális volt. A kórteremben kedvességet, segítőkészséget tapasztaltam. Sikeres műtétemnek köszönhetően a harmadik napon hazaengedtek. (…)
T.I.-né

Ezúton is szeretném megköszönni önzetlen segítségüket, melyet már második alkalommal bizonyítottak. Ez már a második csípő protézis műtétem volt hat éven belül. Ahogy akkor, úgy most is a TEST-VÉR Egészségpénztár segített, mely hozzájárult a gyógyulásomhoz, és a jó lelkiismeretem megőrzéséhez. Nagyra értékelem az Önök munkáját!
B.T.

Kedves TEST-VÉR Egészségpénztár! Azzal a céllal írok Önöknek, hogy kifejezzem hálámat az Egészségpénztár felé. 2015 decemberében volt egy műtétem, amit az I. Sz, Sebészeti Klinikán végeztek el. (…) Azonnal biztosították számomra a szükséges életmentő készülékeket. Nyugalommal töltött el, hogy az orvosok rendelkezésére állt. Köszönöm a gyors és szakszerű segítséget.
N.A.GY.

MDS betegségben szenvedek. Kéthavonta vért kaptam. Az EPO kezelést 2013-ban kétszer, 2015-ben egyszer kaptam. Örömmel írom, hogy 2013 óta (a kezelés óta) nem kellett vért kapnom. Hálás köszönetem érte.
N.GY.-né

Kedves Hölgyek és Urak!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani segítségükért, melyet kisbabánk, Natasa (pénztártag kisbabája – megj. TEST-VÉR Egészségpénztár) vér nélküli kezelésének segítségében tettek. Nem tudom megfelelő szavakba önteni hálánkat a fáradozásaikért. (…) A lehető legjobbakat kívánom családommal együtt a munkájukhoz. Köszönettel:
T.-né N.M. és családja

Budapesten műtöttek az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán endometriózis miatt. Teljes szívből szeretném megköszönni azt a hatalmas segítséget, melyet a TEST-VÉR Egészségpénztár biztosított számomra: azt az ultrahangos vágó műszert, amivel orvosom vállalni tudta a vérnélküli műtétemet. Elmondása szerint nagy segítségére volt a laparaszkópos műszer, ami nélkül nem tudta volna ilyen sikeresen elvégezni a műtétet. Pénteken műtöttek, és vasárnap hazaengedtek láz- és szövődménymentesen, gyógyultan. Nagyon sok köszönet a TEST-VÉR Egészségpénztár minden dolgozójának. Szívélyes üdvözlettel:
K.-né F.É.

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, ugyanis rendkívül gyorsan történt az ügyintézés, ami más helyeken igen ritka eset. Még épphogy életbe lépett a biztosításom, néhány nap elteltével megkaptam a kért gyógyszert. Nagyon szépen köszönöm!
R. F-né

2011-től vagyok a Pénztár tagja. Azóta kétszer is igénybe kellett vennem a szolgáltatásukat. Korábban nőgyógyászati műtétem volt, vagyis méh-eltávolítás, amihez elengedhetetlen volt a Ligasure műszer. Emellett szívbeteg vagyok és a vérhígítók szedése is elengedhetetlen. Majd később volt még egy műtétem (nagyfokú bélösszenövések, petevezeték eltávolítása, petefészek ciszta műtét) és ehhez is igénybe kellett vennem a szolgáltatást. Ezúton nagyon köszönöm, és nagyon hálás vagyok a Biztosítónak a gyorsaságukért, precizitásukért, ami manapság nem minden szolgáltatóról mondható el. Köszönettel:
B. F-né

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet és hálámat a Test-Vér Egészségpénztár minden egyes munkatársának azért a feláldozó segítségért, amit kaptam. Kívánom, hogy nagyon sok emberen tudjanak segíteni a munkájuk által. Tisztelettel:
D-né Gy. M.

Hosszú évek óta, súlyosan vérszegény vagyok, amit egy jókora myoma okozott. Ezért nyitott hasi műtéttel végzett méheltávolításra volt szükség, amit nem lehetett elvégezni a nagyon rossz vérképem miatt. Fennállt a veszélye annak, hogy nagyfokú vérveszteség felléphet az operáció során, ezért számítani lehetett vértranszfúzió alkalmazására. Mivel én nem akartam vért kapni (ismerve a veszélyeit), felvettem a kapcsolatot az Egészségpénztárral, melynek tagja vagyok. A Pénztár munkatársai azonnal a segítségemre siettek. De nem csak az én, hanem az orvosok segítségére is. (…) A Test-Vér Egészségpénztár munkatársai felvették a kapcsolatot a kezelőorvosommal, altatóorvosommal. Ellátták őket megfelelő tanáccsal, tájékoztatással. Így az orvosom megigényelhette a megfelelő eszközöket a műtétemhez. Az EPO injekciók segítségével pár napon belül rendeződött a vérképem a műtét előtt. A műtét alatt, mindvégig a rendelkezésemre állt a vérmentő készülék is, bár nem volt rá szükség, de nekem nagyon megnyugtató volt, hogy ott volt. A műtéti beavatkozás több mint 3 órás volt, de sikeres. A vérveszteség minimális volt. Sokkal gyorsabban gyógyultam, mint a hasonló beavatkozáson átesett, de vért kapott betegtársaim. (Ők pl. belázasodtak, később kerültek ki az őrzőből, később mehettek haza.) Én a műtét utáni hatodik napon már haza is jöhettem. Meg szeretném jegyezni, hogy a kezelőorvosomnak, és az altatóorvosomnak voltak fenntartásaik a műtétem előtt, (pl. több adminisztráció), de a műtétem után kifejezték elismerésüket a műtéti felkészültségemért. (…) Köszönöm az intézkedést, szállítást. Már nagyon sok emberrel megosztottam tapasztalatomat, buzdítok mindenkit, hogy legyen pénztártag. Még egyszer köszönöm, hogy a segítségemre voltak. További munkájukhoz sok sikert, és jó egészséget kívánok!
H. F-né

Az Önök és munkatársaik szolgáltatása gyors, emberséges és megnyugtató. Segít, bátorságot ad, a nehéz műtétekhez is. A kórházi dolgozók is tiszteletet és elismerést érdemelnek emberségükért, és szakmai tudásukért. Tisztelt TEST-VÉR Egészségpénztár! Nagy, növekvő myomámra való tekintettel, több orvos véleménye az volt, hogy hasi méheltávolítás javasolt. Ezt követően fordultam Önökhöz segítségért, ahonnan készséges, gyors segítséget kaptam. Dr. Vleskó Gábor emberséges hozzáállásával, és az Önök által biztosított speciális eszközökkel elvégezte a szükséges műtétet. A kórházban a megfigyelőben és az osztályon is, betegtársaimmal együtt törődő, segítőkész, figyelmes ellátásban részesültünk. A minimális vérveszteségnek köszönhetően gyógyulásom stabilabb. Ezúttal köszönöm Önöknek és Vleskó Gábor doktornak a gyors, megbízható és biztonságos együttműködést, mely hozzájárult gyógyulásomhoz, eloszlatva aggályaimat, félelmeimet.
K. G-né

Édesanyánk 76 éves, és 2015 április 25-én combnyak törést szenvedett. A műtétet Esztergomban nem vállalták, csak véradás mellett. A TEST-VÉR Egészségpénztár segítségével sikerült speciális mentő szállítással Kecskemétre szállítani, ahol megműtötték. A Biztosító 4 EPO injekciót azonnal eljuttatott Kecskemétre. A műtét sikerült, azonban a visszaszállítást követően vírusfertőzés lépett fel, és 1,5 hétig semmit sem ehetett. Tovább gyengült, alig maradt 35 kg. Ekkor további 4 EPO injekciót sikerült kapni. Ezzel a segítséggel ezt a krízist is sikerült legyőznie. Jelenleg az esztergomi kórház Rehabilitációs osztályán ápolják.
Pénztártag hozzátartozói

Nagyon hálásan köszönöm segítőkész, szívélyes munkájukat! A lehető legjobb ellátásban részesültem. Kívánok további jó egészséget és sikeres munkát!
M. J-né

DominikDominik 38. hétre 3470 grammal született egészségesen. Az első napokban kezdődő sárgaságot élettani sárgaságnak gondolták. Ám ez a második hétre már drasztikusan fokozódott, elérte a 639 umol/l-es indirekt bilirubin értéket. Bekerült a koraszülött intenzív osztályra ahol vizsgálatok kezdődtek, hogy mi okozhatja a vörösvértestek ekkora mértékű szétesését. A kiváltó okra sajnos nem derült fény, viszont Dominiknak rohamosan csökkent a laborértéke. A 31-es Hct értéke öt nap alatt 18-ra csökkent. Az orvosok nagyon aggódtak, hogy oxigén hiányos állapotba fog kerülni. De figyelembe vették kérésünket, és megígérték, hogy amíg Dominik fizikális állapota megengedi, nem adnak neki transzfúziót. Infúziót, kék fényt és vitaminokat kapott, és elkezdték a NeoRecormon s.c. adását. Az eredmény várakozáson felüli volt. Az első injekció után megállt, a második után pedig emelkedni kezdtek az értékek és hazajöhetett a kórházból 21-es Hct értékkel. Az injekció további adása még mindig fontos volt, de ezt a kórház nem tudta biztosítani. Ekkor kerestük meg a TEST-VÉR Egészségpénztárat, és gyors segítségüknek köszönhetően kisfiúnk kezelése zökkenőmentesen folytatódhatott. Hat héttel később 27,6 a Hct értéke, 5490 gramm a súlya.Gyönyörű, jól fejlődő baba.Nagyra értékeljük és hálásak vagyunk, hogy segítettek abban, hogy a kisfiúnk vértranszfúzió nélkül gyógyulhasson meg. Pont ma kaptuk meg vérvétel eredményét, ami szépen növekvő eredményt mutat.

Ildikó vagyok, 36 éves és most estem át egy csípőműtéten. Szeretném elmondani azoknak a tapasztalatomat, akik bármilyen okból nem fogadnak el vért. Tagja vagyok a TEST-VÉR Magánbiztosító Egészségpénztárnak, amely támogatja a vér nélküli kezeléseket. Nekem az Egészségpénztár nagyon sokat segített! Felhívtam az Egészségpénztárt és elmondtam, milyen problémával nézek szembe. Nem sokkal később vissza is hívtak, hogy megbeszélt időpontra mehetek egy orvoshoz. Elmentem hozzá, megvizsgált és tájékoztatott a kezelések lehetőségéről. A műtétet mindenképpen végre kellett hajtani, de az hasonlóképpen gördülékenyen zajlott, mint az azt megelőző vizsgálat, megbeszélés stb. Tényként fogadták el, és tiszteletben tartották az elhatározásomat, hogy nem fogadok el vért, így készítettek elő a műtétre. Sem az aneszteziológusnak, sem az orvosnak nem okozott problémát az ellátásom, mivel az Egészségpénztár kapcsolattartójával mindent előre megbeszéltek. Ugyanilyen könnyen mentek az anyagi dolgok is, mert mögöttem állt a Pénztár és tudták, hogy ők finanszíroznak. Engem akkor látott másodszor az orvos, nem voltak ott tapasztalataim, ismerőseim, de volt a TEST-VÉR Egészségpénztárnak. Az én ellátásom egy jól kijárt úton haladt végig zökkenőmentesen. Fiatalként megtapasztalhattam, hogy a betegség nem válogat, így ajánlom mindenkinek, hogy készüljön fel az előre a nem várt balesetekre, betegségekre egy ilyen gondoskodás által, mert sohasem tudhatjuk, hogy „MI” mikor kerülünk a műtőasztalra és ilyenkor minden segítség jól jön. Szeretném megköszönni a TEST-VÉR Egészségpénztárnak az ebben nyújtott segítséget!
B.Zs-né

56 éves vagyok. 2007 júliusában 8 hónapi nőgyógyászati panaszok után, sürgősségi nagyműtétre volt szükségem. Tekintettel a hosszantartó panaszokra, alaposan felkészültem: teljes belgyógyászati kivizsgálás, vérképvizsgálat. A műtétet végző nőgyógyász tiszteletben tartotta a kérésemet, miszerint nem fogadok el vért. Készséges volt, de közölte velem, és írásba is adta, hogy csak akkor vállalja az altatást, ha a biztosító biztosítja a vérmentő készüléket. Teljes mértékben tájékozott volt és tiszteletben tartotta az álláspontomat. A műtét előtti estén már a kórházban volt a készülék, reggel 7 órakor pedig velem együtt jött a műtőbe a készüléket kezelő technikus. Teljesen problémamentes bemutatóműtét volt, ugyanis 2 orvostanhallgató és oktatójuk is részt vett a műtéten. 4 hét után teljesen felépültem, és munkába álltam. Köszönetemet szeretném kifejezni a TEST-VÉR Egészségpénztár minden kedves munkatársának.
Zs. É.


Köszönöm áldásos munkájukat. Remélem soha nem lesz rá szükségem, hogy igénybe vegyem. Biztosan tudom, hogy a befolyt pénzt jól használják fel azok részére, akik rászorulnak. Köszönöm az Ő nevükben is.
A. Zs.

Szeretném kifejezni köszönetemet a segítségért, amelyre műtétemhez szükség volt. Nagyon örülök, hogy már régóta tagja vagyok a pénztárnak, és ezt másoknak is csak ajánlani tudom.
B. Gy.-né

Hadd köszönjem meg ezúton is azt a segítséget, amelyet Önök nyújtottak, amikor az EPO nevű gyógyszerre volt szükségem. A gyógyszer költsége 183 336 Ft-ot tett ki, amelynek a megfizetése 2004-ben nagy megterhelést jelentett volna számomra, mivel nyugdíjas vagyok, és ilyen összeget nem tudtam volna hirtelen előteremteni. Az Önök gyors segítsége ezt a nehéz ügyet nagyon megkönnyítette számomra, amiért fogadják őszinte hálám kifejezését.
Sz. E.

72 éves vagyok. […] Két hónappal ezelőtt kórházba kerültem, és vérre lett volna szükségem. Mivel tagja vagyok a Pénztárnak, azonnali segítséget kaptam Önöktől. A kezelés hatására meggyógyultam, gyakorlatilag megmentette az életemet. Ezért ajánlom mindenkinek, hogy legyen tagja a TEST-VÉR Magánbiztosító és Egészségpénztárnak, és ha szüksége van rá, vegye igénybe a szolgáltatást, hiszen másoknak is megmentheti az életét.
K. S-né

„2005. február 3-án műtöttek egy vidéki kórházban csípőprotézissel, vér nélkül. […] Műtét előtt érdeklődtem a TEST-VÉR Magánbiztosító Pénztárnál, milyen szolgáltatást igényelhetek.
Mire leutaztam a műtétre, minden el volt intézve, a szett rendelkezésre állt. A műtét jól sikerült, nem volt semmi probléma. Nagyon örülök, hogy tagja vagyok a pénztárnak, így megtapasztalhattam az empátiát, a gyors intézkedést. Most már tudom, hogy ha szükséges, nyugodtan fordulhatok Önökhöz, segítséget kapok, és nem mindegy, hogy ilyen drága ellátáshoz ingyen juthatok a tagságom jogán. Sokkal gyorsabban gyógyultam, mint azok a betegek, akiket idegen vérrel műtöttek.
K. I.-né

Az alábbiakban szeretném kifejezni köszönetemet azért a segítségért, amit 2005 januárjában a TEST-VÉR Egészségpénztár nyújtott nekem. Ekkor combnyaktörés utáni korrekciós műtétre volt szükségem. 76 éves vagyok, sajnos eléggé gyenge, csak járókerettel (most már bottal is) tudok közlekedni. Már nagyon sok műtéten estem keresztül, s tudtam, hogy bármi felmerülhet egy ilyen beavatkozás során. A műtét előtt ezért a TEST-VÉR segítségét kértem, s az Egészségpénztár által jutottam hozzá olyan erősítő gyógyszerhez/injekcióhoz, ami a műtét során esetlegesen fellépő vérhiányt kiküszöböli. Kérésemre ehhez az injekcióhoz néhány napon belül, térítésmentesen jutottam hozzá. Az orvosom még nem is hallott ilyen lehetőségről, s én is nagyon hálás vagyok érte. Segítségüket köszönöm, és ezúton is ajánlom Önöket sorstársaimnak.
özv. J. L.-né

Értékeléssel és hálával emlékezem meg az Önök gyors reagálására, amikor egy hasi műtét után haladéktalanul eljuttatták az EPO-t a kórházba. Ez a műtét 2002 őszén volt, és azóta is jónak mondható az egészségem, 81 éves korom ellenére. Bennem és feleségemben, aki szintén a TEST-VÉR tagságához tarozik, jó benyomást keltett az Önök hozzáállása a tagság betegeivel kapcsolatban.
V. S.

Egy vidéki megyében élek, pénztártag vagyok. Mielőtt elértem volna az egy éves tagsági időt, kórházba kerültem. Térdprotézis beültetésére volt szükségem. Az orvosommal előre megbeszéltük, hogy vér nélkül szeretném a műtét elvégzését. A főorvos így nem egyezett bele az operációba, ezért azonnal hazaküldtek. Esetemnek szem- és fültanúja volt az osztályos orvos, aki elvállalta a beavatkozást egy későbbi időpontban, amikor már meglesz az egy éves tagsági viszonyom. (Ugyanis a törvény előírja az egy éves várakozási időt, mielőtt a Pénztártag igénybe vehetné a szolgáltatást.) Az új időpontban ismét befeküdtem. A sebész látta a tagsági kártyámat, és megnyugtatott, hogy a Pénztár biztosítani fogja a műtéthez szükséges gyógyszert (a Trasylol injekciót), amit a műtét előtt írásban megrendelt a Pénztártól. Másnap reggel, a műtét időpontjára valóban ott is volt a gyógyszer. A műtét előtt évekig kezeltek vérszegénységgel, de elmondhatom, hogy a beavatkozás után rohamosan javult a vérképem, és jó közérzettel távoztam a kórházból. Mindenkinek azt üzenem, hogy ne sajnálja a havi 100 Ft befizetését, mert soha nem tudja az ember, mikor éri baj, és akár az életébe is kerülhet. Örülök, hogy van egy ilyen lehetőség, ahol a vér nélküli gyógyítás finanszírozását vállalják. Továbbra is tagja akarok maradni az Egészségpénztárnak.
H. M.

Hírlevél

Figyelem!
Hírlevél szolgáltatásunkat jelenleg csak Pénztártagok vehetik igénybe, ezért kérjük, hogy feliratkozás során adja meg tagkódját is! Köszönjük.

Please enable the javascript to submit this form

Elérhetőségeink

TEST-VÉR Egészségpénztár
1201 Budapest, Nagy Győry István utca 23/B.


(06 1) 361-49-01
Telefonos ügyfélszolgálat H-P: 8-16 óra között
TEL/FAX: (06 1) 385-85-86
Bankszámla szám:
10103805-51110536-00000004

Adószám: 18232273-1-43

Térkép