Hírek - Cikkek

A TEST-VÉR Egészségpénztár intézkedései az új koronavírus miatt.

kedd, 17 március 2020 12:36

Egészségpénztárunk az aktuális járványügyi helyzetben is igyekszik ellátni feladatait, eddig sem az ügyvitelt, sem a szolgáltatásokat illetően nem történt fennakadás vagy zavaró körülmény.
Szeretnénk ha ez továbbra is így maradhatna, ezért óvintézkedéseket alkalmazunk, mind munkatársaink, mind a szolgáltatásra szorulók érdekében.
Ennek megfelelően kérjük Önöket, hogy személyesen csak a legszükségesebb esetben keressék fel irodánkat (szükség esetén maximum 1 fő kísérettel előzetes bejelentkezés után).
Amennyiben légúti, illetve fertőző betegség tüneteit érzékeli magán (láz, köhögés, légszomj, torokfájás, orrdugulás stb.) vagy betegség gyanúja merül fel, illetve ha Ön az elmúlt 2 hétben külföldön járt, kérjük halassza el a személyes ügyintézést későbbi időpontra.
Telefonon munkaidőben folyamatosan az Ön rendelkezésére állunk.
Ha az új koronavírussal összefüggésben aggasztó tüneteket tapasztal magán, tájékozódjon a teendőkről a következő weboldalon: https://koronavirus.gov.hu/
Adatváltozásaikat kérjük online úton jelentsék be. Kérjük, hogy csak a legszükségesebb esetben küldjenek postai úton levelet. Postafiókunkat egy héten 2 alkalommal ürítjük.

Ha Önnek tervezett műtéti időpontja van, kérjük óvja magát a fertőzés veszélyétől. Mint minden betegségnél, a szóban forgó helyzetben is a legfontosabb a megelőzés a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Operatív Törzs ajánlásaival és előírásaival összhangban.

Hírlevél

Figyelem!
Hírlevél szolgáltatásunkat jelenleg csak Pénztártagok vehetik igénybe, ezért kérjük, hogy feliratkozás során adja meg tagkódját is! Köszönjük.

Elérhetőségeink

TEST-VÉR Egészségpénztár
1119 Budapest, Hengermalom út 6/A, fszt. 3.


(06 1) 361-49-01
Telefonos ügyfélszolgálat H-P: 8-16 óra között
TEL/FAX: (06 1) 385-85-86
Bankszámla szám:
10103805-51110536-00000004

Adószám: 18232273-1-43
Skype hívás

Térkép